actie

 • Dwayne Johnson in de trailer van Skyscraper

  Dwayne Johnson is een voormalig leider van het FBI Hostage Rescue Team en Amerikaans oorlogsveteraan Will Sawyer, die nu de beveiliging van wolkenkrabbers beoordeelt. In  China onderzoekt hij het grootste, veiligste gebouw ter wereld tot het plotseling in vuur en vlam staat, en hij wordt er van beschuldigd. Will is een gezocht man op de vlucht, hij moet de verantwoordelijke zien te vinden, zijn naam zuiveren en op één of andere manier zijn familie zien te redden die boven de vuurlinie vastzitten in het gebouw.

  Geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We're the Millers), wordt deze 3D actiethriller geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

  De executive producers van Skyscraper zijn Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) en Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean-serie). De film wordt uitgebracht door Universal Pictures.

   

 • Tom Hardy in de eerste Venom teaser trailer

  Marvel komt in samenwerking met Sony Pictures Entertainment met de eerste beelden van Venom. Tom Hardy speelt hierin de rol van Eddie Brock, een man met superkrachten verkregen via een buitenaards wezen.

  Venom zal geregisseerd worden door Ruben Fleischer. En het script is geschreven door Scott Rosenberg en Jeff Pinkner. De film is mogelijk gebaseerd op het verhaal dat Venom een deal sluit met Spider-Man, New York verlaat, en naar San Francisco vertrekt. Iets dat goed mogelijk is, aangezien we duidelijk de Golden Gate Bridge in de teaser voorbij zien komen. Daar moet hij het mogelijk op gaan nemen tegen ondermeer Carnage.
  Teaser trailer
  Hieronder in ieder geval de eerste teaser.

  Naast Hardy zullen ook Michelle Williams, Jenny Slate, Riz Ahmed, Michelle Lee en Woody Harrelson hun opwachting maken.

  De film zal ergens in oktober dit jaar in de bioscoop verschijnen.

 • Mission: Impossible - Fallout trailer

  De allereerste trailer van "Mission impossible: Fallout" is vrijgegeven. In deze film moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team racen tegen de klok nadat een missie fout afgelopen is. Op de achtergrond is er het dreigende gevaar van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe vijand waartegen het team zich zal moeten verzetten.

  "Mission impossible: Fallout" komt op 1 augustus uit in de Belgische zalen.