FILMS & SERIES

 • John Krasinki en Emily Blunt moeten stil zijn als ze willen overleven in de "A quite place" trailer

  Paramount Pictures heeft de veelbelovende eerste trailer vrijgegeven van de bovennatuurlijke horrorfilm A Quiet Place. De film werd geregisseerd door acteur John Krasinski, die in de film tevens een van de hoofdrollen speelt naast zijn echtgenote Emily Blunt. Krasinski en Blunt spelen een koppel wiens gezin al een hele tijd wordt geterroriseerd door een bovennatuurlijke verschijning. Door deze entiteit bevat de film maar heel weinig dialoog. Het is namelijk zo dat stilte het belangrijkste element is waardoor het gezin kan overleven (zoals duidelijk wordt getoond in de trailer). Naast Krasinski en Blunt zien we in de film ook Noah Jupe en Millicent Simmonds. Michael Bay (met wie Krasinski eerder werkte aan oorlogsfilm 13 Hours) zal de film produceren. Het script van A Quiet Place werd geschreven door Krasinski, Bryan Woods & Scott Beck.

   

 • Keanu Reeves probeert de dood te bedriegen in de eerste trailer voor replicas

  Neuro wetenschapper William Foster staat op het punt om op succesvolle wijze het bewustzijn van een mens over te brengen naar een computer. Maar dan komen zijn vrouw Mona en hun drie kinderen om het leven na een auto-ongeluk. Wanhopig gaat William op zoek naar een manier om hen terug te brengen en schakelt daarbij de hulp in van een andere wetenschapper, Ed Whittle. Hij helpt William om in het geheim klonen te kweken en de familie van de laatstgenoemde terug te brengen. De situatie wordt ingewikkelder wanneer de politie hen in de gaten krijgt en William voor een moeilijke keuze te staan komt. Één kind kan hij niet terugbrengen. Wie wordt het?

  Keanu Reeves speelt de hoofdrol in de sciencefictionfilm van Jeffrey Nachmanoff (tv-serie Chicago Fire), welke o.a. draait om klonen en het maken van lastige keuzes. Alice Eve en Thomas Middleditch komen ook in de film voor.

  De sciencefictionthriller is geschreven door Chad St. John en Stephen Hamel, zij zijn respectievelijk verantwoordelijk voor andere projecten zoals London Has Fallen en Henry's Crime. Lotus Entertainment (Kidnap) en Di Bonaventura Pictures (Man on a Ledge) zijn de drijvende krachten achter Replicas.

   

 • Natalie Portman angtaanjagende sci-fi film Annihilation

  De film Annihilation is gebaseerd op het boek van Jeff VanderMeer, dat in 2014 uitkwam. Annihilation neemt je mee naar een wereld waarin een groep wetenschappers afreist naar een speciaal gebeuren genaamd ‘The Shimer’. Dit onverklaarbare gebeuren zorgt er voor dat bepaalde steden zijn verdwenen. En het leven binnen The Shimer is ook wat aan de vreemde kant.Zo zijn er allemaal mutaties gaande en is het onduidelijk wat er mis is gegaan met de vorige expedities. Zo zijn sommige expeditieleden uit het verleden gestorven of compleet verdwenen. En dan heb je nog de man van Portman’s personage die zwaar getraumatiseerd is. Kortom, genoeg reden om zelf eens een kijkje te nemen om te zien wat er precies gaande is. Annihilation gaat vanaf 23 februari in de bioscopen draaien.